01/3816-999 ili 098 573 822
Compex SP 4.0

Compex SP 4.0

4-kanalni elektrostimulator mišića je sportski stimulator s kojim ćete nadići granice svojih sposobnosti a također nudi rehabilitacijske programe koji su korisni sportašima sa čestim ozljedama.

Compex SP 4.0

Compex SP 4.0 – 4-kanalni elektrostimulator mišića je sportski stimulator s kojim ćete nadići granice svojih sposobnosti a također nudi rehabilitacijske programe koji su korisni sportašima sa čestim ozljedama. 30 programa i 3 mi-funkcije, čine ga njaboljim u svojoj katergiji!

Compex SP 4.0 stimulator mišića je namijenjen ozbiljnim sportašima koji žele poboljšati svoje rezultate, odlično se pripremiti za natjecanje, osjetno povećati svoju izdržljivostnu sposobnost te snagu mišića, u potpunosti se regenerirati nakon visokih opterećenja, izbjeći grčeve te posljedično spriječiti moguće povrede. S velikim brojem sportskih programa sigurno i pouzdano će vas dovesti do kombinacije voljnog i EMS treninga za postizanje vrhunskih sportskih rezultata!

Compex SP 4.0 stimulator mišića će vam pomoći održati teško pridobljenu fizičku pripremljenost čak i u slučaju prisilnog mirovanja, mirovanja radi povrede, kod brzog razvoja željenih sposobnosti određenih mišića i mišićnih skupina, a također će Vam omogućiti najbrži povratak na sportske terene nakon povrede. Kod rehabilitacije molimo da se posavjetujete sa vašim fizioterapeutom ili Compex stručnjakom iz tvrtke Medox d.o.o.!

U kompletu Compex SP 4.0 dobivate i »miSENZOR«, koji omogućava izvođenje 3 funkcije tzv. »Compex muscle inteligence« tehnologije.

  1. mi-SCAN funkcija koja ispituje mišićnu grupu i automatski prilagođava postavke stimulatora specifičnoj nadraženosti tog dijela tijela.
  2. mi-TENS funkcija limitira neželjene mišićne kontrakcije u bolnim područjima.

3. mi-RANGE – funkcija ukazuje na idealan raspon intenzivnosti stimulacije, a pojavljuje se kod slijedećih programa:oporavak, masaža, kapilarizacija i bol mišića.

Kategorije i programi

Kondicija:

Izdržljivost
Otpornost
Snaga
Eksplozivna snaga
Kros – trening
Stabilizacija trupa
Hipertrofija
Izgradnja mišića
Zagrijavanje
Kapilarizacija

Oporavak/Masaža:

Oporavak nakon treninga
Oporavak nakon natjecanja
Relaksirajuća masaža
Smanjuje bol u mišićima
Revitalizirajuća masaža

Programi kod bolova:

TENS
Smanjuje napetost mišića
Bol u mišićima
Bol u vratu
Bol u leđima
Tendinitis
Teške noge
Spječava grčeva

Rehabilitacija:

Atrofija mišića
Vraća snagu mišića

Fitness:

Tonira ruke
Oblikuje bedra
Oblikuje trbuh
Učvršćuje trbuh
Oblikuje stražnjicu

Compex SP 4.0

Sadržaj seta:

Stimulator
Set od 4 Snap kabla
MI-Sensor kabel Punjač
Kopča za remen
2 vrećice Snap electroda 5×10 cm
2 vrećice Snap electroda 5×5 cm
Torbica
Upute za korištenje

Tehnički podaci:

Technologija: Kabel
Broj kanala: 4
Snaga: 120mA, 150Hz, 400us
Garancija: 2