01/3816-999 ili 098 573 822
Compex SP 2.0

Compex SP 2.0

Compex SP 2.0 4 kanalni elektrostimulator mišića pravi je izbor za rekreativce i sportaše koji su česti sudionici natjecanja, žele razvijati svoje tijelo i lijep sportski izgled.

Compex SP 2.0

Compex SP 2.0 4 kanalni elektrostimulator mišića pravi je izbor za rekreativce i sportaše koji su česti sudionici natjecanja, žele razvijati svoje tijelo i lijep sportski izgled. Ako uživate u intenzivnom i redovnom fizičkom vježbanju!

Compex SP 2.0 stimulator mišića je namijenjen pojedincu koji želi dobro upoznati i iskoristiti snagu elektrostimulacije a prije svega onima koji uživaju u intenzivnoj i redovitoj fizičkoj aktivnosti/treningu za rekreaciju ili ozbiljnija sportska postignuća. Sa svojih 20 programa i mi-SCAN funkcijom koje Compex SP 2.0 nudi možemo oblikovati, učvrstiti i povećati mišiće, poboljšati svoju izdržljivost i snagu, izvoditi masaže pojedinih dijelova tijela, obnoviti odnosno regenerirati opterećene mišiće nakon većih napora, otkloniti i olakšati bolove.

Compex SP 2.0 stimulator mišića također nudi uporabu mi-tehnologije mi-SCAN tj posebnog senzora, tzv. »muscle intelligence«, s kojim se impuls stimulacije automatski prilagodi specifičnostima tretiranog mišića.

Kategorije i programi

Kondicija:

Izdržljivost
Otpornost
Snaga
Explozivna snaga
Izgrađuje mišiće
Zagrijavanje
Kapilarizacija

Oporavak/Masaža:

Oporavak nakon treninga
Relaksirajuća masaža
Smanjuje bol u mišićima

Protiv bolova:

TENS
Smanjuje napetost u mišićima
Bol u mišićima
Bol u leđima
Teške noge
Sprječava grčeve

Fitness:

Tonus ruke
Oblikuje bedra
Učvršćuje trbuh
Oblikuje stražnjicu

Compex SP 2.0

Sadržaj seta:

Stimulator
Set od 4 Snap kabla MI-Sensor kabel Punjač
Kopča za remen
2 vrećice Snap electroda 5×10 cm
2 vrećice Snap electroda 5×5 cm
Torbica
Upute za korištenje

Tehnički podaci:

Technologija: Kabel
Broj kanala: 4
Snaga: 120mA, 150Hz, 400us
Garancija: 2