01/3816-999 ili 098 573 822

O Compexu

Compex je švicarski brend koji je kroz razdoblje 30 godina izgradio neusporedivu stručnost u području fizioterapije, liječenja boli i sportskog treninga.

Compex je vodeća tehnologija na području elektrostimulacije, te vrlo bitna i potrebna zdravstvenim radnicima u fizikalnoj i medicinskoj rehabilitaciji, pacijentima u institucionalnoj i u domačoj rehabilitaciji, ali i rekreativcima i sportašima svih nivoa.

U svijetu sporta je najpoznatija i najučinkovitija tehnologija mišićne elektrostimulacije za izvođenje treninga, mišićnog oporavka, za prevenciju i tretiranje ozljeda, liječenje boli.

Njihovu učinkovitost potkrepljuju klinička ispitivanja;   Compex stimulatori pripadaju medicinskim uređajima klase II te ispunjavaju sve zahtjeve Europskih medicinskih standarda 93/42 EEC.

Compex je dobitnik niza tehnoloških, funkcionalnih i dizajnerskih nagrada u svijetu.

U suradnji sa švedskim CEFAR-om, vodećim svjetskim istraživačem i proizvođaćem protivbolovnih malih elektrostimulatora, Compex predstavlja ubjedljivo vodeću tehnologiju na tom području.

Tehnologije Cefar i Compex su u vlasništvu najveće svjetske grupacije proizvođaća opreme za medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju – američki DJO Global.