01/3816-999 ili 098 573 822

mi-TEHNOLOGIJA

mi (MUSCLE INTELLIGENCE) je revolucionarna Compex-ova tehnologija koja uzima u obzir specifične karakteristike svakog mišića, kao što su npr. veličina, snaga, sastav i tip te tako nudi primjerenu mišićnu stimulaciju. Senzor mišićne inteligencije omogućava najširi krug djelovanja, jer se mišićna stimulacija može koristiti od najranijih trenutaka nakon povrede ili operacije sve do najzahtjevnijih sportskih aktivnosti. Također je učinkovit kod otklanjanja različitih bolnih stanja i aktivne regeneracije sportaša nakon treninga. Od sada nadalje, svaki je program napravljen upravo za vas.

mi-SCAN

mi-SCAN prije početka tretmana funkcija ispituje mišićnu grupu i automatski prilagođava postavke stimulatora specifičnoj nadraženosti tog dijela tijela, ovisno o fiziologiji tijela. Funkcija se realizira u kratkom vremenu na početku programa, tijekom kojeg se provodi mjerenje. Na kraju testa, moramo pojačati intenzitet kako bi započeli program.

mi-TENS

mi-TENS funkcija limitira neželjene mišićne kontrakcije u bolnim područjima. Sa svakim povečanjem intenziteta, pojavljuje se faza testa i ako je detektirana mišićna kontrakcija, uređaj će automatski smanjiti intenzivnost stimulacije. * Funkcija je moguća u TENS, Epikondilitis i Tendinitis programima.

mi-RANGE

mi-RANGE funkcija ukazuje na idealan raspon intenzivnosti stimulacije, a pojavljuje se kod slijedećih programa: oporavak, masaža, kapilarizacija i bol mišića. Kada uređaj detektira optimalnu razinu intenziteta, simbol kvačice će se pojaviti na ekranu. * Za optimalan rad, intenzivnost mora biti unutar zadanih granica.

mi-AUTORANGE

mi-AUTORANGE funkcija radi isto kao MI-range osim što u ovom slučaju sve se obavlja automatski. Na početku programa, jednim pritiskom na tipku gore na višenamjenskom gumbu omogućuje da uređaj automatski poveća stimulaciju intenziteta dok ne pronađe idealnu razinu intenziteta.

mi-ACTION

mi-ACTION funkcija omućuje vam elektro-inducirane kontrakcije koje su inicurane putem dobrovoljne akcije. Tako elektro-inducirane kontrakcije su savršene kontrolirane, vježbanje postaje ugodnije, temeljitije i potpunije. * Ovaj mod moguć je samo za programe koji uključuju snažne kontrakcije mišića.

FIT 1.0. FIT 3.0 FIT 5.0 SP 2.0 SP 4.0 SP 6.0 SP 8.0
mi-SCAN + + + + + +
mi-TENS + +
mi-RANGE + + + +
mi-AUTORANGE +
mi-ACTION +